Snickare för byggarbeten inomhus

Snickare

Under vinterhalvåret hoppar vi ner från taken och arbetar med olika typer av byggarbeten inomhus. Våra snickare har lång erfarenhet av snickeriarbeten, renovering och nybyggnad av kök och golvläggning m.m. Vi arbetar tillsammans med andra certifierade hantverkare och kan på så sätt leverera en helhetslösning till dig som kund.
Trots att våra inomhusarbeten sker större delen under vinterhalvåret är ni varmt välkomna att kontakta oss året runt. Tillsammans kan vi planera in arbetet så att det passar er som kund, våra snickare och eventuella övriga hantverkare.
snickare_hantverkare

Köksrenovering:

Det kanske är dags för en köksrenovering eller har ni köpt ett nytt kök som behövs monteras? Vi hjälper till med allt från väggar, tak och golv till montering och uppsättning av luckor.

Rivning / uppbyggnad av väggar:

Drömmen är kanske att öppna upp den där väggen till vardagsrummet för att få en modern öppen planlösning? Ni kanske rentav behöver ett rum till? Vi hjälper till med förslag, river, bygger och målar.

Golv:

Ett klinkersgolv i hallen, parkettgolv i vardagsrummet eller laminat i köket? Valmöjligheterna är många och det är viktigt att se till så att materialet ni väljer tål det slitage som ytan kräver.

Sovrum:

Nya platsbyggda garderober eller varför inte en klädkammare om plats finns? Låt oss göra jobbet så behöver ni bara njuta av resultatet.

Innertak:

Byte eller renovering av innertak? Uppsättning av spotlights? Ett vackert välvårdat innertak med infälld belysning skapar både stämning och ger hela rummet ett lyft.

Småsnickerier:

Möjligheterna är oändliga. Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök.