Aktuellt och Information, takbyte m.m.

Takbyte i nutid

Vi utför takbyte, takreparationer och takarbeten. Är det säsong så hittar ni oss uppe på något tak, fullt igång med att utföra något takarbete i Stockholmstrakten. Vi kanske installerar ett snörasskydd, lägger betongpannor på en villa eller ytpapp på ett garagetak. Är det vinter kanske vi befinner oss i närheten av dig, fullt upp med att lägga golv eller bygga om en vägg i din grannes hus.

Välkomna att ta del av våra aktuella jobb när vi är ute på fältet och slå oss en signal om ni vill att vi skall komma till er!

Välkomna att ta en titt på vår Facebook stream och följ vår vardag som takläggare. Vi lägger upp bilder om att lägga tak, installera regnvattensystem, snörasskydd och takbyten. Har ni några funderingar är ni varmt välkomna att besöka oss direkt på Facebook, där vi också försöker svara på era frågor.

Scrolla över bilden för att bläddra vidare till tidigare inlägg.


Här har vi lagt upp några intressanta videos om tegel och betongpannor, två av materialalternativ. Videon kommer från vår leverantör Monier som tillverkar taktegel och betongpannor av högsta kvalitet.

Länkar till några av våra pålitliga samarbetspartners.

Monier_takbyte

Bevego_takbyte

Woody_takbyte

takcentrum_takbyte