Takläggare med koll

Takläggare

”Täby Tak & Bygg startades 2008 av mig Janne, takläggare med över 11 års erfarenhet av takläggning, takreparationer och takbyten. För mig är det viktigt att ni som kund känner förtroende för oss och vi sätter hög vikt på punktlighet, arbetsmoral och service. Våra kunder rekommenderar oss vidare vilket är det bästa betyget vi kan få!”

Täby Tak och Bygg är ett svenskt företag med över 5 år på nacken. Våra takläggare har lång erfarenhet av takläggning, takreparationer och övriga takarbeten. Vi är utbildade takläggare och utför takläggning i hela Stockholm både till företag, BRF och privatpersoner.

Våra takläggare vet hur viktigt det är för dig som kund att känna dig trygg. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök där vi går igenom dina önskemål och tillsammans hittar vi en lösning som passar just dina behov.

I vår verkstad i Täby, norr om Stockholm, har vi har egna plåtmaskiner vilket innebär att all plåt vi levererar är av högsta kvalitet och måttanpassas efter ert tak.

Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten. På takarbeten gäller 10 års garanti. Vi påbörjar inte nya takarbeten innan vi är färdiga med det vi håller på med, vilket innebär att du vet när vi kommer, när vi går och när vi är färdiga.

Under vinterhalvåret arbetar våra takläggare med inomhusarbeten och ni är varmt välkomna att kontakta oss när det gäller snickerier eller andra hantverksjobb. Vi samarbetar med andra svenska certifierade hantverkare så som plattsättare, rörmokare och elektriker.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfritt hembesök. Vi är takläggare som kan allt inom tak och utför takarbeten i hela Stockholm.

Täby Tak och Bygg

Org. nr: 556934-9821

Postadress:
Rosenlundsvägen 23
186 42 Vallentuna

Tel: 0708-870 354

 

 

Verkstad:
Marknadsvägen 179
183 79 Täby

E-post: ttb@tabytakobygg.se

 Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.